Mix Musik har under sina 20 år i branschen byggt upp ett digert kontaktnät, både nationellt som internationellt. Det strategiska läget, ett stenkast från Köpenhamns internationella flygplats, gör att föreningen kan ta hit artister från stora delar av världen. Det händer ofta att grupperna gör en enda spelningen i Sverige, i Malmö. Något som Mix Musik upplevt som ett slöseri med resurser, eftersom det stora arbetet med bokning och förhandling med artister, samt logistik kring själva ankomsten, görs inför varje konsert.

Ialma

13/2 kl 18.30 Kulturhuset Anders, Höör
14/2 kl 18.30 Scala Bio, Båstad
15/2 kl 19.00 Folkets Hus, Lomma