Postive Mix i Beijers Park, samskapande och konsert med Matti Matti

Beijers Park 15.00

Musik och samskapande i Beijers Park

Positiv Mix i Beijers Park är en satsning av föreningarna Mix Musik och Positive Footsteps, som tillsammans ska ge liv till vackra Beijers Park i Kirseberg. I sommar arrangerar de tre söndagar med musik för hela familjen, en trilogi av världsmusik och gemenskap. Vid varje tillfälle står en en ”up and coming” artist på scenen. Före konserten kan publiken delta i olika former av samskapande uttryck.

Samtliga arrangemang arrangeras till förmån för Baobab School i Guinea Conakry. På plats sker en insamling till förmån för skolan.

Arrangemangen stöds av Malmö Stad.

15.00 Aktivitet

Kirtan – Cirkelsång för alla. Kom och sjung direkt från hjärtat och uttryck din glädje och kärlek till livet. Ledare meddelas senare.

Matti Matti (SWE, DE)

Två Matti som träffas, den ene från Malmö och den andra från Berlin. De börjar musicera tillsammans, på sitar och hang-drum. Efter många års turnerande har de nu spelat in sitt första album. Deras musik, som bygger på improvisation, bjuder in lyssnaren att upptäcka rytmer, suggestiva melodislingor som gemensamt skapar ett meditativt ljudlandskap.