Miguel Poveda – inställd konsert

Miguel Poveda – inställd konsert

Malmö Live 19.30 Biljett

Flamenco

Konsert med Miguel Poveda ställs in

Vi är ledsna att behöva meddela att på grund av rådande situation gällande Covid-19 (Coronavirus) kommer konsert med Miguel Poveda den 6 november att ställas in. 

Information gällande återbetalning
Betald biljett återbetalas. Hanteringen kan dröja på grund av rådande corona-situation. Du som köpt biljetter via hemsidan kommer att få dina pengar tillbaka på kortet du använde när köpet genomfördes.

Du som köpt biljetter i vårt biljettcenter kommer kontaktas av oss, håll utkik i din inkorg. 

Vi behandlar alla ärenden i turordning och ber ödmjukt om ditt tålamod.

Miguel Poveda är en av vår tids största och mest älskade flamencosångare. Miguel intar scenen med en stark och stor scennärvaro och bjuder på en intensiv och färgstark konsertupplevelse i konsertsalen med Norra Europas bästa akustik på Malmö Live.

Som 15-åring började han sjunga på flamencoklubbar i sin hemstad Bareclona och som 20-åring slog han knock-out på flamencovärlden, genom att ta hem fyra prestigefyllda priser vid en och samma festival. Miguel Poveda har samarbetat med många kända artister, bl a Paco De Lucia. Hösten 2005 engagerade Mix Musik honom till programmet ”Flamenco Sinfonico” i samarbete med MSO. Hans musik har även hörts i filmer så som Pedro Almodovars ”Broken Embraces”. Povedas emotionella intensitet i sången drar dig in i flamencons innersta kärna. Känn passionen, sorgen och kärleken!

Konserten görs i samarbete med Malmö Live och ajabu!.

På scen:

Miguel Poveda: sång
Chiucelo: gitarr
Jesus Guerrero: gitarr
Dani Casares: gitarr
Paquito Gonzalez: slagverk
Miguel A. Soto ”Londro”: handklapp
Carlos Grillo: handklapp