Luciano Supervielle

Malmö Live, Kuben 19:00 Biljett

Elektrotango, efter konserten milonga med Orchestra Tangarte

Luciano Supervielle är medlem sen 2002 i Bajofondo, en av de mest framstående grupperna inom elektrotango. Ikväll presenteras hans soloprojekt ”Suite para piano & pulso velado”. Inledningsvis kommer Orchestra Tangarte spela nykomponerad musik och avslutningsvis spelar de upp till dans.

Luciano Supervielle är medlem sen 2002 i Bajofondo, en av de mest framstående grupperna inom elektrotango. Parallellt har Supervielle ett soloprojekt där han låter sitt egna musikaliska universum blomma ut, förstärkt av videokonst som projiceras under konserten. Ensam vid pianot framför han argentinsk tango, modern electronica, hip hop och välkända rytmer från Rio de la Plata där han växte upp, ett unikt sound där välkända tangos möter de nya trenderna inom elektronisk musik. Hans musik har använts många gånger i tv och på bio; exempelvis i Oliver Stones senaste film Savages. Tillsammans med Gabriel Casacuberta komponerade han originalmusiken till filmen ”El Baño del Papa”, en fransk-uruguayansk-brasiliansk samproduktion som vunnit utmärkelser på Cannes filmfestival.

Kvällen inleds av Orchestra Tangarte, under ledning av Juanjo Passo. De framför specialskriven musik till dem av musikern och kompositören Juan Esteban Cuacci. Du får möta malmögruppen i en ny skepnad då de framför konsertant och nyskriven tango. För alla tangodansare kommer Orchestra Tangarte spela upp till dans efter konserten. Låt vårpassionen omfamnas under en helkväll i den sensuella tangons tecken!

I samarbete med Klubb Baires

Biljettinfo:

Entré till konsert och dans, ordinarie: 295 kr

Entré till konsert och dans, medlem i Mix Musik: 250 kr

Entré till endast efterläpp/dans kl. 22.00: 100 kr

Tillgänglighet i lokalen:

Malmö Live är tillgänglighetsanpassat. Rullstolsplatser till konserter bokas via telefon 040 34 35 00. Samtliga våningsplan har stora och tydliga hissar. För dig med nedsatt hörsel finns hörselslinga att låna i Kundcentret.