Enligt Folkhälsomyndighetens rekommendation och regeringens beslut så ska alla offentliga evenemang begränsas till 50 deltagare. Vi följer utvecklingen tätt och om rekommendationer och beslut ändras kan vår verksamhet komma att ändras, vi uppdaterar informationen kontinuerligt.

Det är osäkert om vi kommer kunna genomföra konserterna med internationella artister i höst. Konserterna med svenska artister kommer genomföras som planerat.

I övrigt uppskattar vi att besökare följer Folkhälsomyndighetens rekommendation att hålla sig hemma vid sjukdomssymptom. Läs mer på Folkhälsomyndighetens hemsida: https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/fragor-och-svar/

ALLMÄNT FÖREBYGGANDE ÅTGÄRDER MOT SMITTA:

• En allmänt förebyggande åtgärd mot luftvägsinfektioner är att undvika att röra vid ansiktet eller ögon samt att undvika nära kontakt med sjuka människor.
  • Tvätta händerna ofta med tvål och varmt vatten, före måltid, mathantering och efter ett toalettbesök. Handsprit kan vara ett alternativ när du inte har möjlighet till handtvätt.
  • Genom att hosta och nysa i armvecket eller i en pappersnäsduk hindrar du smitta från att spridas i din omgivning eller från att förorena dina händer.
  • Stanna hemma när du är sjuk för att undvika att smitta människor på bussen, ditt arbete eller där du är nära andra.

Våra konserter

Du kan stödja Mix Musiks genom att köpa biljetter till konserterna som genomförs i höst. Du kan även hjälpa vår verksamhet genom att bli medlem. Lös medlemskap via Kulturcentralen. Klicka på länken här!

3/4 Lucibela: konserten är framflyttad till den 26/11, köpta biljetter gäller.

12/4 Kroke: nytt datum 17/10.

15/4 Trenne: inställd, inget nytt datum finns i dagsläget.

29/4 Obaider Band: nytt datum 7/10, köpta biljetter gäller.

3/5 Miguel Poveda: nytt datum 6/11, köpta biljetter gäller.

6/5 Barmer Boys: inställt.

8/5 Johanna & Scott Darsee Hongell: nytt datum 16/10, köpta biljetter gäller.